Wij zijn Mozaiek Worship, een groep enthousiaste zangers, muzikanten en creatievelingen. Mozaiek Worship is ontstaan vanuit Mozaiek0318, een kerk in Veenendaal. We geloven dat de lokale kerk de hoop van de wereld is. Onze passie is Zijn kerk te dienen met aanbidding, zang en muziek, maar ook met het schrijven van nieuwe liederen.

Wat we gaandeweg ontdekken en leren willen we graag weer doorgeven. We verlangen ernaar aanbiddingsleiders, -zangers en –muzikanten te dienen en toe te rusten door middel van onderwijs en persoonlijke aandacht zodat we de kerk zien groeien in aanbidding.

Daarom organiseren wij verschillende activiteiten die gericht zijn op het onderwijzen van het onderwijzen van aanbiddingsleiders en muzikanten. Zoals de parttime opleiding Mozaiek Worship College en de Mozaiek Worship Conference.

Ook verzorgen we als Mozaiek Worship toerustingsmomenten voor aanbiddingsteams in andere gemeenten. Met onderwijs over onder andere bandcoaching en leiderschap willen we mensen helpen groeien en daarmee aanbidding een vaste plek geven binnen kerken. Daarnaast verzorgen wij aanbiddingsconcerten op locatie.

Wil je meer weten? Stuur dan een e-mail naar mozaiekworship@mozaiek0318.nl.