Mozaiek Worship

Video U bent Sterker te beluisteren via YouTube

Vanaf vandaag is het lied ‘U bent Sterker’ te beluisteren op ons YouTube kanaal! U Bent Sterker, gezongen door Jannica van Barneveld, is één van de nieuwe nummers van de cd Jezus Overwinnaar van Mozaiek Worship. Het is geschreven door Kees Kraayenoord, Reyer van Drongelen en Hanne de Vries. Beluister, deel en like deze video!

Kom naar de Mozaiek Worship Conference!

Op 15 en 16 november organiseert Mozaiek Worship de Mozaiek Worship Conference (voorheen Landelijke dag van aanbidding). Deze tweedaagse conferentie is voor leiders, creatievelingen, muzikanten, zangers en iedereen die ernaar verlangt mensen te leiden naar het hart van God in de context van de lokale kerk.

Video Rise with a roar te beluisteren via YouTube

Vanaf vandaag is het lied ‘Rise with a roar’ te beluisteren op ons YouTube kanaal! In januari zijn er tijdens beide samenkomsten opnames gemaakt voor deze video. Beluister, deel en like deze video!

Schrijf je alvast in voor Mozaiek Worship College 2019/2020

De Mozaiek Worship College is momenteel in volle gang met een groep enthousiaste studenten! En je kunt je nu al aanmelden voor het nieuwe seizoen.

Hoe het lied 'Houd vol' een getuigenis werd - Het verhaal van Robert

'Mijn laatste woorden waren: “Wat is de grens? Wat gaat er gebeuren?”’

Nu op YouTube: Jezus Overwinnaar

NU ONLINE! Zo trots! Jezus Overwinnaar is nu te beluisteren via het YouTube-kanaal van Mozaiek0318!

Spring Harvest Conference

Op 2 april a.s. zal Mozaiek Worship afreizen naar Skegness (Groot Brittannië) om daar tijdens de Spring Harvest Conference aanbidding te leiden.
Naar het archief
1 2