Mozaiek Worship

Jezus Overwinnaar DELUXE - het nieuwe album van Mozaiek Worship
Het nieuwe album van Mozaiek Worship is uit! Dit Deluxe album bevat een bonus-CD met daarop 'de binnenkamersessies'. Een paar van onze bekendste liederen in een nieuw jasje.
Video U bent Sterker te beluisteren via YouTube
Vanaf vandaag is het lied ‘U bent Sterker’ te beluisteren op ons YouTube kanaal! U Bent Sterker, gezongen door Jannica van Barneveld, is één van de nieuwe nummers van de cd Jezus Overwinnaar van Mozaiek Worship. Het is geschreven door Kees Kraayenoord, Reyer van Drongelen en Hanne de Vries. Beluister, deel en like deze video!
Kom naar de Mozaiek Worship Conference!
Op 15 en 16 november organiseert Mozaiek Worship de Mozaiek Worship Conference (voorheen Landelijke dag van aanbidding). Deze tweedaagse conferentie is voor leiders, creatievelingen, muzikanten, zangers en iedereen die ernaar verlangt mensen te leiden naar het hart van God in de context van de lokale kerk.
Video Rise with a roar te beluisteren via YouTube
Vanaf vandaag is het lied ‘Rise with a roar’ te beluisteren op ons YouTube kanaal! In januari zijn er tijdens beide samenkomsten opnames gemaakt voor deze video. Beluister, deel en like deze video!
Schrijf je alvast in voor Mozaiek Worship College 2019/2020
De Mozaiek Worship College is momenteel in volle gang met een groep enthousiaste studenten! En je kunt je nu al aanmelden voor het nieuwe seizoen.
Hoe het lied 'Houd vol' een getuigenis werd - Het verhaal van Robert
'Mijn laatste woorden waren: “Wat is de grens? Wat gaat er gebeuren?”’
Nu op YouTube: Jezus Overwinnaar
NU ONLINE! Zo trots! Jezus Overwinnaar is nu te beluisteren via het YouTube-kanaal van Mozaiek0318!
Spring Harvest Conference
Op 2 april a.s. zal Mozaiek Worship afreizen naar Skegness (Groot Brittannië) om daar tijdens de Spring Harvest Conference aanbidding te leiden.
* Breaking News * Breaking news * Breaking news *

Mozaiek Worship College

We hebben er als team verlangend naar uitgezien, maar wij, Mozaiek Worship, kunnen nu eindelijk aankondigen dat we gaan beginnen met onze Mozaiek Worship College
Naar het archief
1 2