Mozaiek Worship Conference 2019

!! BELANGRIJKE WIJZIGING: MOZAIEK WORSHIP CONFERENCE IS GRATIS !!

Lieve broer, zus, vriend of vriendin,

 

Omdat wij ervaren dat God het van ons vraagt en vanuit ons verlangen om met zoveel mogelijk mensen uit zoveel mogelijk kerken samen te komen om in eenheid God te aanbidden, voor elkaar en elkaars kerken te bidden, samen te bidden voor de uitstorting van de Heilige Geest én voor de vernieuwing van de kerk in Nederland, hebben wij besloten…

 

…DAT WE HET PROGRAMMA VAN DE CONFERENCE OP 15 EN 16 NOVEMBER A.S. GRATIS AANBIEDEN!

 

Wij geloven dat, juist in deze tijd, vernieuwing van de kerk van Nederland zó nodig is. Het is nu de tijd om samen God te zoeken, ons te verootmoedigen en samen te bidden: “Heer, stort Uw Geest opnieuw uit over uw kerk. We hebben gehoord van uw grote daden, we hebben gehoord van uw beweging in de kerk wat leidde tot een beweging van uw kerk in de samenleving, we hebben gehoord van opwekking, en we bidden, Heer, doe het opnieuw!”

 

Met deze overtuiging in ons hart hebben we ervaren dat God van ons vraagt om deze stap te zetten. We willen niets liever dan dat JIJ erbij bent. Dus kom! Kom je met je team, kom met je kerk, kom met je dominee. En als je voorganger bent, kom met je kerk. 

 

Het enige wat er nu nog nodig is, is een registratie. We zien naar je uit!

 

Namens Mozaiek,

Ido Buwalda en Kees Kraayenoord


MOZAIEK WORSHIP CONFERENCE is een tweedaagse conferentie voor leiders, creatievelingen, muzikanten, zangers en iedereen die ernaar verlangt mensen te leiden naar het hart van God in de context van de lokale kerk.

Mozaiek Worship Conference focust zich op inhoudelijk op drie verschillende tracks: Worship, Prayer & Justice. Daarnaast hebben we dit jaar een extra track toegevoegd 'local church'.

Wij geloven dat de kerk een plek is waar aanbidding, gebed en gerechtigheid bij elkaar horen. “Aanbidding is God zien, gebed is elkaar zien, gerechtigheid is de wereld in nood zien.” Daar wordt zichtbaar dat de kerk van Jezus Christus daadwerkelijk de hoop van deze wereld is.

Wat kun je verwachten?
Tijdens de conferentie zijn er per dag een drietal 'word & worship services'. Tijdens deze diensten is er veel ruimte voor aanbidding en gebed. Zo openen we de dag met een dienst, het middagprogramma en sluiten we de avond af. Daarnaast hebben we tussen de diensten door seminars. In tegenstelling tot vorig jaar waarbij je 1 track koos en niet kon switchen van track in de verschillende seminarrondes, kun je dit jaar per seminarronde kiezen wat het beste bij je past. Dit geeft je de mogelijkheid om van alle tracks (Worship, Prayer & Justice), een seminar te volgen.

Programma en tijden

Vrijdag 15 november
08:00 – 09:30    Registratie
09:30 – 10:45    Word & Worship Service (met Ido Buwalda)
11:15 – 12:30    Seminars
12:30 – 14:00    Lunch
14:00 – 15:00    Word & Worship Service (met Arjen ten Brinke)
15:30 – 16:45    Seminars

Let op: Diner niet inbegrepen!

Vrijdagavond 15 november
18:00 – 19:00    Registratie
19:00 – 21:30    Worship Service (met Leeland Mooring, Brian Heasley en Mozaiek Worship)

Zaterdag 16 november
08:00 – 09:30    Registratie
09:30 – 10:45    Word & Worship Service (met Theo van den Heuvel)
11:15 – 12:30    Seminars
12:30 – 14:00    Lunch
14:00 – 15:00    Word & Worship Service (met Leeland Mooring)
15:30 – 16:45    Seminars

Let op: Diner niet inbegrepen!

Zaterdagavond 16 november
18:00 – 19:00    Registratie
19:00 – 21:30    Worship Service (met Leeland Mooring, Brian Heasley en Mozaiek Worship)

Tickets
Je kunt verschillende tickets reserveren via EventsForChrist. Klik hiervoor op de knop rechtsbovenaan deze pagina. Ben je er overdag bij? Dan is er ook de mogelijkheid om een lekkere lunchbox te bestellen! Deze kun je op de vrijdag en/of zaterdag ophalen op vertoon van je ticket. We hebben naast passe partouts en dagtickets ook avondtickets voor zowel de vrijdag als zaterdag.

Sprekers
Onderstaand een overzicht van de sprekers tijdens de Mozaiek Worship Conference. Meer weten over de inhoud van de seminars? Bekijk het via deze link

Brian Heasley

24-7 Prayer

Leeland Mooring

LEELAND

Ido Buwalda

Mozaiek0318

Nelinda Troost

Mozaiek0318

Ron van de Spoel

IZB / Gemeentetoerusting

Arjen ten Brinke

Mozaiek033 / IJM

Theo van den Heuvel

Stadskerk Groningen

Ruben de Jong

Kingdom Life College

Kees Kraayenoord

Mozaiek0318

Ron Becker

Crossroads Rotterdam

Jan Pool

Stichting Hrtlink

Jurrien en Janet ten Brinke

Oldschool Apeldoorn

 


VEELGESTELDE VRAGEN

Ik heb al kaartjes besteld én betaald voordat de conferentie gratis werd aangeboden, wat zijn nu de mogelijkheden?

 • OMZETTEN IN GIFT  Het is mogelijk om het inmiddels betaalde bedrag om te zetten in een gift. We zien het dan als een tegemoetkoming in de te maken kosten voor de Mozaiek Worship Conference.
 • GELD TERUG  Wil jij je geld terug, stuur ons dan uiterlijk voor vrijdag 8 november 2019 een mailtje met daarin je ordernummer (ORDER-ID). Na het ontvangen van je ordernummer, wordt binnen 5 werkdagen het geld op je rekening teruggestort. Let op, dit is het totaalbedrag minus de reserveringskosten (€2,- voor de avond en €2,50 voor de passe partout en dagtickets). Dit zijn namelijk de enige kosten die wél berekend moeten worden.

Al voordat de conference gratis werd aangeboden heb ik kaartjes besteld én betaald voor een passe partout of dagticket en daarmee ook een lunchbox, hoe zit dit?

 • OMZETTEN IN GIFT – Kies je ervoor om het geld voor de tickets om te zetten in een gift? In dat geval zijn we je enorm dankbaar en blijft de reservering voor een lunchbox uiteraard ook actief!
 • GELD TERUG – Kies je ervoor om het geld voor de tickets terug te laten storten? Dan vervalt daarmee ook de inbegrepen lunchbox. Het is dan toegestaan om eigen lunch mee te nemen of te lunchen bij een van onze voorgestelde eetgelegenheden. Wil je ’s middags toch een lunchbox à €10,- per persoon per dag? Geef dit dan apart door per e-mail in combinatie met je ordernummer. Wij verrekenen deze kosten met het terug te storten bedrag van de ticket(s).

Zijn er eetgelegenheden in de buurt waar je op vrijdag of zaterdag tussendoor kan lunchen en/of dineren?
Zeker weten, we hebben een paar leuke tips voor je! De volgende eetgelegenheden zitten op loopafstand van de Basiliek:

 • KFC, Burger King, De Beren & McDonalds
  Zitten allemaal naast elkaar. Navigeren naar Rondweg-West 244.
 • Domino’s Veenendaal
  Pizza’s - Nieuweweg 87
 • Njoy Veenendaal Wokrestaurant.
  Navigeren naar Nieuweweg 224
 • Goya Oriental
  Restaurant met allerlei gerechten uit de internationale keuken. Navigeren naar Rondweg-West 256
 • Downtown Veenendaal
  Navigeren naar Tuinstraat 133

NOTE - het is ook mogelijk om je eigen lunchpakket en drinken mee te nemen.

Zijn er locaties waarbij je tegen speciaal tarief kunt overnachten?
Ook dit jaar wil 50/50 Belmont in Lunteren overnachtingen aanbieden tegen speciaal tarief

 • 50/50 Belmont in Lunteren; reserveren via telefoon of email (info@5050-belmont)en aangeven dat je deelnemer bent van de Mozaiek Worship Conference)

Kan ik van alle tracks seminars volgen?
Dit jaar kun je inderdaad zelf kiezen welke seminars je wilt volgen. Zo kun je zowel seminars volgen die vallen onder de track 'Prayer' als een seminar die valt onder de track 'Justice' of 'Worship'. Het aanmelden voor een seminar gebeurt op een later moment dan bij het bestellen van je ticket. Je ontvangt hier per mail meer informatie over.


Was jij bij de Mozaiek Worship Conference 2018? Of ben je benieuwd naar hoe het vorig jaar was? Bekijk dan de seminars en foto's!

Wil jij de seminars nog een keer bekijken? Klik dan hier.

Wil je de foto's zien? Klik dan hier.

MOZAIEK WORSHIP OP INSTAGRAM:
(Klik op de post om bericht te lezen)