Mozaiek Worship Conference

Hopelijk heb jij ook genoten van de Mozaiek Worship Conference 2018! Wil jij de seminars nog een keer bekijken? Klik dan hier.

Wil je de foto's zien? Klik dan hier.


MOZAIEK WORSHIP CONFERENCE (voorheen Landelijke dag van aanbidding) is een tweedaagse conferentie voor aanbiddingsleiders, creatievelingen, muzikanten, zangers en iedereen die ernaar verlangt mensen te leiden naar het hart van God in de context van de lokale kerk.

Mozaiek Worship Conference focust zich op inhoudelijk op drie verschillende tracks: Worship, Prayer & Justice.

Wij geloven dat de kerk een plek is waar aanbidding, gebed en gerechtigheid bij elkaar horen. “Aanbidding is God zien, gebed is elkaar zien, gerechtigheid is de wereld in nood zien.” Daar wordt zichtbaar dat de kerk van Jezus Christus daadwerkelijk de hoop van deze wereld is.

Wat kun je verwachten?
Tijdens de conferentie zijn er drie grote diensten waarin alle deelnemers van de verschillende tracks samenkomen. Tijdens deze diensten is er veel ruimte voor aanbidding en gebed. Daarnaast hebben we zaterdagmiddag een opgesplitst programma waarbij je een keuze maakt uit één van de drie tracks. Alle tracks hebben sprekers die gespecialiseerd zijn op (één van) de onderwerpen Worship, Prayer of Justice. Meld je aan en kies de track die jij wilt volgen.

Meer informatie over sprekers en tickets volgt binnenkort.