Tijd voor Actie!

Wij een nacht naar buiten, zij naar binnen!

Dit bericht is geplaatst op 16-04-2020

Met We Are Young 0318 en 033 gaan we meedoen aan een gaaf project om geld in te zamelen voor de vluchtelingen op Lesbos. Eén van de grootste hulpvragen van onze tijd ligt buiten de grenzen van ons eigen land. Op dit moment zijn duizenden vluchtelingen op Lesbos in nood. Movement On The Ground kan hen helpen als één van de weinige organisaties die nog in de kampen mag werken. Zij zorgen voor betere woonomstandigheden en een zo hygiënisch mogelijke omgeving waarin overdraagbare ziekten als corona minimale kansen krijgen.

Zij willen zoveel mogelijk vluchtelingen huisvesten in een droge, schone en verwarmde tent. Een plek die enigszins als een huis voelt. Ook zorgen ze voor een schone omgeving. Zij halen elke dag het vuilnis op en maken de douches en toiletten schoon. 

We gaan in de Koningsnacht (de nacht van 26 op 27 april) met zoveel mogelijk mensen in onze achtertuin of ons balkon slapen. Als daad van betrokkenheid creëren we het grootste kamp van Nederland. Jij een nacht naar buiten. Zij naar binnen. 

Tot en met Koningsnacht is het de bedoeling dat we geld inzamelen voor Movement On The Ground. Het doel is om met elkaar €150.000,- op te halen en daarmee 2000 mensen naar binnen te krijgen. Op de campagnepagina van Movement on the Ground kun je precies zien waar het geld naartoe gaat.

Doe je mee en word jij inwoner van #CampNL? Vier jij voor deze ene keer Koningsnacht op een totaal andere manier om zo het verschil te maken door de leefomstandigheden van vluchtelingen te verbeteren? #jointhemovement 

 

Doneer en doe mee!