Kerstpakketten actie 2019

De jaarlijkse kerstpakketten actie, voor mensen bij wie het financieel even wat lastiger gaat en die dus een praktische ondersteuning goed kunnen gebruiken, gaat weer van start.

Dit bericht is geplaatst op 24-11-2019

Wat kun je doen?

  • Mocht je mensen weten die volgens jou in aanmerking komen voor een kerstpakket, geef dit dan voor 6 december door.
    Opgeven kerstpakket
  • Wil jij een kerstpakket samen stellen voor iemand die deze praktische bemoediging goed kan gebruiken? Meldt je dan bij de serve-stand op zondag 8 december! Je krijgt dan een kaartje waarop staat of het om een pakket voor man, vrouw, een echtpaar of een gezin gaat, en je ontvangt dan ook gelijk alle informatie over het samenstellen en inleveren van het kerstpakket. Je hebt dan tot zondag 15 december de tijd om thuis zelf een pakket samen te stellen. Op zondag 15 december mag je het pakket voor één van beide diensten inleveren. Let op: Er zijn deze zondag maar twee diensten 09:00 en 11:00 uur.
  • Wij zoeken ook chauffeurs die 1 of meerdere pakketten willen bezorgen. Wil je je hiervoor aanmelden, doe dit dan voor 6 december. De pakketten kunnen zondag 15 december na de 2e dienst opgehaald worden bij de serve-stand. Ze moeten dan voor kerstavond bezord worden.
    Aanmelden bezorgen