Kom naar de Mozaiek Worship Conference!

Op 15 en 16 november organiseert Mozaiek Worship de Mozaiek Worship Conference (voorheen Landelijke dag van aanbidding). Deze tweedaagse conferentie is voor leiders, creatievelingen, muzikanten, zangers en iedereen die ernaar verlangt mensen te leiden naar het hart van God in de context van de lokale kerk.

Dit bericht is geplaatst op 03-09-2019

Mozaiek Worship Conference focust zich op inhoudelijk op drie verschillende tracks: Worship, Prayer & Justice. Daarnaast hebben we dit jaar een extra track toegevoegd 'local church'.

Wij geloven dat de kerk een plek is waar aanbidding, gebed en gerechtigheid bij elkaar horen. “Aanbidding is God zien, gebed is elkaar zien, gerechtigheid is de wereld in nood zien.” Daar wordt zichtbaar dat de kerk van Jezus Christus daadwerkelijk de hoop van deze wereld is.

Wat kun je verwachten?
Tijdens de conferentie zijn er per dag een drietal 'word & worship services'. Tijdens deze diensten is er veel ruimte voor aanbidding en gebed. Zo openen we de dag met een dienst, het middagprogramma en sluiten we de avond af. Daarnaast hebben we tussen de diensten door seminars. In tegenstelling tot vorig jaar waarbij je 1 track koos en niet kon switchen van track in de verschillende seminarrondes, kun je dit jaar per seminarronde kiezen wat het beste bij je past. Dit geeft je de mogelijkheid om van alle tracks (Worship, Prayer & Justice), een seminar te volgen.

Meer informatie
Klik hier voor meer informatie over tickets, prijzen en de sprekers.