Jezus Overwinnaar DELUXE - het nieuwe album van Mozaiek Worship

Het nieuwe album van Mozaiek Worship is uit! Dit Deluxe album bevat een bonus-CD met daarop 'de binnenkamersessies'. Een paar van onze bekendste liederen in een nieuw jasje.

Dit bericht is geplaatst op 26-03-2021

Het album 'Jezus Overwinnaar' heeft de afgelopen periode al veel losgemaakt in het land. De liederen verspreidden zich door het hele land - dwars door kerkmuren heen; getuigend van de hoop en verwachting die de kerk uitspreekt.

Tussen Hemelvaart en Pinksteren (2020) boden we als kerk een leesrooster aan dat werd aangevuld met liederen. “Het moesten liederen zijn die mensen helpen in hun stille tijd. Liederen die helpen om daarin tot bewustwording en verstilling te komen. Daarom noemden we de verzameling liederen die daaruit ontstond uiteindelijk 'binnenkamersessies', een knipoog naar Mattheus 6 vers 6 waarin Jezus aanspoort om, als je bidt, de deur dicht te doen.” – Kees Kraayenoord. De binnenkamersessies zijn nieuwe versies van een aantal van onze bekende liederen. Zoals ‘Jezus Overwinnaar’, ‘U bent sterker’, ‘Onze schuilplaats is God’ en ‘Houd vol’.

In totaal zijn er tracks op een bonus-CD gezet die onderdeel is van het nieuwe album ‘Jezus Overwinnaar DELUXE’.

Bestel of beluister de binnenkamersessies nu via https://slinky.to/JezusOverwinnaarDeluxe

Op de hoogte blijven:

Instagram Mozaiek Worship

Facebook Mozaiek Worship

Twitter Mozaiek Worship